Online gruppeforløb for voksne børn opvokset i familie med misbrug inde på livet

​​

Gruppen er for dig, som er vokset op i en familie med alkohol-, stof- eller medicinmisbrug, hvor en af dine forældre eller omsorgsgivere har haft problemer med misbrug.

Landsdækkende adgang:

​Foreningens gruppeforløb er landsdækkende og onlinebaserede, således kan du deltage uanset hvor i landet, du bor. Det eneste, som du skal have adgang til er en PC og et stabilt netværk. Du kan også anvende din mobilenhed, men vi anbefaler du sidder på en PC.

Formål

Gruppen faciliteres af foreningens uddannede og erfarne gruppeledere og berører temaer, der fylder hos pårørende, som har haft misbrug inde på livet gennem længere tid.

Oftest vil formen af mødet tage afsæt i det, der fylder hos de tilstedeværende deltagere.

Gruppemedlemmerne har mulighed for at tage ordet på skift, udveksle erfaringer og hermed opleve et meningsgivende og omsorgsfuldt fællesskab, som vores gruppeleder understøtter.

Det er tit, at pårørende går med følelser og frustrationer, som de ikke har mulighed for at dele med nogen, fordi de ikke kender andre, der kan forstå eller relatere til deres situation. I vores landsdækkende pårørendegruppe er der plads til alle følelser, og du vil møde en forståelse og oftest en genkendelighed fra resten af gruppen.

​Det er et fortroligt rum og et fællesskab, hvor der kan deles og lyttes, og som giver dig mulighed for at komme igennem svære oplevelser.

Praktisk info

Når du modtager en bevillingsmail på at du har fået tildelt et gruppeforløb, så har du som udgangspunkt 8 sessioner over 16 uger, hvor du deltager med andre pårørende, online på foreningens Microsoft Teams og gruppen ledes af en af vores dygtige og omsorgsfulde gruppeledere.

For at tilmelde dig gruppen skal du bruge formularen nedenfor eller du kan bruge

Udfyld formularen nedenfor eller

ANSØG VED AT TRYKKE HER  

 
 
 
Region *

 
 
Hvilken nationale gruppe er du interesseret i? * 
Hvor længe har du været pårørende? *

 
 
Kan du deltage i gruppen online via din PC eller mobil? *

 
Har du tidligere været i gruppeforløb for pårørende til misbrugsramte? *


 
Ønsker du at vi behandler din ansøgning med udgangspunkt i denne tilmelding, venligst svar ja. *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her er, hvad tidligere medlemmer har sagt om vores gruppeforløb:

En omfavnende gruppe med rummelighed og omsorg. Jeg er pludselig ikke alene. Forstående, lyttende og varm gruppe. Bedre indsigt i egne følelser. Professionelle gruppeledere der vidensdeler og støtter.”

”Jeg er ikke alene, vi er ikke alene.. Det giver et lille lys i mørket.. og giver lidt mere (..) til at turde tro på forandring, via accept og tillid til egen vej frem..”

Det var med følelserne uden på tøjet, især den allerførste gang jeg deltog i pårørendegruppen.

Men hurtigt blev det følelsen af indbyrdes forståelse, genkendelse af problematikker og svære og frustrerende følelser, der blev det essentielle.

Det har været enormt givende og lærerigt for mig og en kæmpe forløsning at kunne fortælle min historie til nogle personer, som er meget lyttende og selv er pårørende, og som står i samme situation som mig.”

Gensidig forståelse, omsorg, udveksling af brugbare erfaringer.”​​

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk