Samtaleforløb​

Et samtaleforløb i rådgivningen er et tillidsfuldt og fortroligt forløb mellem dig og din rådgiver, som I har over længere tid.

Udover vores tilbud om enkeltsamtaler via akutrådgivningen kan pårørende til misbrugsramte og individer med igangværende misbrug også modtage støtte over længere tid via vores gratis og fortrolige samtaleforløb over telefon. Forløbet er landsdækkende og er bestående af 4-8 samtaler med én af vores rådgivere. Et forløb varer typisk 4-12 uger alt efter hvor mange samtaler du har, men er fleksibelt i intensitet alt efter dit behov. 

Samtalerne skal ikke anses som behandling, men et samtaleforløb med en fortrolig samtalepartner, der fungerer som et lyttende øre og en tillidsfuld støtte til forandring. Du bliver tilknyttet en frivillig rådgiver, som du løbende har kontakt til. I aftaler fra gang til gang, hvornår næste samtale er gennem forløbet.​ Både den frivillige rådsøger og rådgiver forbliver fortrolige under forløbet.

Rådsøger og rådgiver laver sammen en plan for samtaleforløbet, som er individuelt planlagt, med de emner, de i fællesskab vurderer relevante. Forløbene varetages af rådgivere, der har modtaget særlig tilrettelagt undervisning tilpasset vores rådgivning og målgruppe. Mange af vores frivillige har en sundhedsfaglig baggrund eller anden relevant faglighed, der anses som relevant og nødvendig for at varetage funktionen.

For at ansøge om et samtaleforløb skal du udfylde formularen nedenfor. Har du spørgsmål til samtaleforløbet, har du altid mulighed for at kontakte akuttelefonen i åbningstiden. Rådsøger bliver hurtigst muligt matchet med en rådgiver og vil modtage en mail om, hvornår der kan ringes på rådgivningstelefonen, for at tale med den tildelte rådgiver. Herefter aftaler rådgiver og rådsøger ved hver samtale, hvornår rådsøger skal ringe næste gang.

Det er vigtigt, at du tjekker dit spamfilter, efter du har ansøgt, da den desværre kan havne i uønsket mail.

Forløbet strækker sig normalt over 4-8 samtaler, men kan i særlige tilfælde forlænges yderligere. Dette gøres efter aftale med rådgiveren og udfyldes på hjemmesiden her.

Ansøg om telefonisk samtaleforløb​ her

Tilbuddet kan bruges i hele landet – det kræver ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København.

HUSK at tjekke spamfolder (Uønsket mail), da vores tilbagemelding desværre kan ende der. 

 
Er du pårørende til nærtstående med misbrug? *


 
Tilkendegiv medlemskab *
 

Det er et kriterie at alle rådsøgere i samtaleforløb er medlem af foreningen. Medlemskabet er gratis.

E-mailadresse og telefonnummer er tilstrækkeligt for at blive oprettet som medlem af foreningen.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter såsom landsdækkende julehjælp, oplæg og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk