ANSØG OM ET TELEFONISK SAMTALEFORLØB I RÅDGIVNINGEN

​Et samtaleforløb i rådgivningen er et tillidsfuldt og anonymt forløb mellem dig og din rådgiver, som I har over længere tid.

Udover vores tilbud om enkeltsamtaler via akutrådgivningen kan pårørende og individer med igangværende misbrug også modtage støtte over længere tid via vores gratis og anonyme samtaleforløb over telefon. Forløbet er landsdækkende og tilbydes som én samtale om ugen med én af vores rådgivere i 8 uger i alt.

Samtalerne skal ikke anses som behandling, men et samtaleforløb med en fortrolig samtalepartner, der fungerer som et lyttende øre og en tillidsfuld støtte til forandring. Du bliver tilknyttet en rådgiver, som er den, du løbende har kontakt til har mulighed for at ringe til dennes vagter, som der på forhånd aftales mellem dig og din rådgiver fra gang til gang.​ Både rådsøger og rådgiver forbliver anonyme under forløbet.

Rådsøger og rådgiver laver sammen en plan for samtaleforløbet, som er individuelt anlagt, med de emner, de i fællesskab vurderer relevante. Forløbene varetages af rådgivere, som er uddannede psykologer, terapeuter, misbrugskonsulenter eller har anden faglig baggrund, der anses som relevant og nødvendig for at varetage funktionen.

Udfyld formularen nedenfor eller ring direkte til rådgivningen indenfor åbningstiden for at gøre brug af samtaleforløbet. Rådsøger bliver hurtigst muligt matchet med en rådgiver og vil modtage en mail om, hvornår der kan ringes på rådgivningstelefonen for at tale med den tildelte rådgiver. Herefter aftaler rådgiver og rådsøger ved hver samtale, hvornår rådsøger skal ringe næste gang, så man forbliver anonym begge veje.

Forløbet skal afsluttes efter 8 samtaler. Herefter kan rådsøger søge om et nyt forløb, hvis der er behov for dette.​

Ansøg om telefonisk samtaleforløb​ her

Tilbuddet kan bruges i hele landet – det kræver ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København.

​​

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, anonyme og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 15.00 - 18.00

Tirsdag   15.00 - 18.00

Onsdag  18.00 - 21.00

Torsdag  18.00 - 21.00

Fredag    18.00 - 21.00​​​

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Laurentsvej 16

2880 Bagsværd

Cvr. 39377837​

Kontakt os på mail@misbrugsportalen.dk

Kontakt os på + 45 ​ 70909080

​misbrugsportalen.dk

Varemærkebeskyttet siden 2013​