Bliv Medlem

Fra 2023 kan du blive medlem af foreningen Pårørende Netværket Misbrugsportalen. Det er et krav at være medlem for at bruge de samtaletilbud vi tilbyder, samt de fællesskaber vi facilitere. Medlemskabet koster 200 kr. årligt. Betalingen starter den 1. november 2023 og kommer til at varer til udgangen af december 2024.

Når du bliver medlem hos Pårørende Netværket Misbrugsportalen, kan du nyde godt af forskellige fordele. Det indbefatter bl.a.:

  • ​Mulighed for bevilling af 8x samtaler i vores individuelle samtaleforløb
  • ​Forskellige gratis arrangementer eks. biografture og foredrag
  • ​Pårørendegrupper
  • ​Julehjælp i december
  • ​Og andre ting

Når du melder dig ind, får du hver måned tilsendt en nyhedsmail, som informere dig om kommende arrangementer og andre ting som kunne være relevant for dig at vide. Vi anbefaler også at følge os på facebook, for en mere regelmæssig opdatering på arrangementer og nyheder.

Tilmelding

Du tilmelder dig på dette link. Du kan altid skrive eller ringe til os hvis du skal bruge hjælp. Når du har tilmeldt dig, vil du kort tid efter modtage en bekræftelse og en velkomstmail. 

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe, gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk