Bliv frivillig​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upload ansøgning her (.pdf, .doc, .docx) *
 
Upload CV her (.pdf, .doc, .docx) *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Inden du udfylder ovenstående ansøgningsskema, sksl du have gennemført vores elæring introduktionskursus som du finder på forsiden af www.rådgiverportalen.dk Herigennem får du et grundigt indblik i rådgiverrollen og kan orientere dig om de vigtigste faglige og praktiske informationer, som potentiel ny frivillig i rådgivningen.

Felter markeret med * skal udfyldes, for at du kan sende ansøgningen, herunder ansøgning, som skal sendes som separat dokument. Vi lægger vægt på at der også indsendes et CV, men det kan eftersendes såfremt du ikke indsender i første omgang.


Når du har udfyldt skemaet, vil du få en automail med information om, hvornår du vil få svar på din ansøgning, samt eventuelt tid til en samtale.


Når vi har afviklet ansættelsessamtaler og taget stilling til det videre forløb, vil færdigbehandlede ansøgninger blive slettet.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med at sende din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet alle hverdage fra kl. 10.00 - 15.00 på telefon 70 60 48 46.

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk