Bliv frivillig​

Hvad indebærer det at være frivillig i Pårørende Netværket?

​Vil du være med til at skabe meningsfuld forandring for mennesker, der er nærtstående til misbrugsramte? Bliv en del af vores team!

Pårørende Netværket – Misbrugsportalen søger løbende engagerede frivillige rådgivere, der ønsker at støtte mennesker med misbrugsrelaterede udfordringer – hvad end det er alkohol-, stof- eller medicinmisbrug.

Som frivillig rådgiver indgår du i et varmt og fagligt stærkt fællesskab af frivillige med relevant baggrund inden for social- og sundhedsområdet, terapeuter, tidligere pårørende, misbrugskonsulenter og meget mere. Som frivillige hos os spiller det ingen rolle, hvor i landet du bor – vores tilbud er alle landsdækkende, og vores interne kommunikation foregår online. Det ændrer dog ikke på, at vi har et utroligt nærværende, levende og støttende fællesskab blandt vores kollegaer!

Din erfaring og forståelse kan være med til at gøre stor forskel i andres liv

Har du selv erfaring som tidligere misbrugsramt eller pårørende, og kunne du tænke dig at gøre en forskel for andre mennesker?

Vores frivillige tilbyder samtalestøtte til individer og familier berørt af misbrug som rådgivere på vores akuttelefon, i individuelle telefoniske samtaleforløb og som terapeutiske gruppeledere i vores online gruppeforløb.

Som frivillig i vores forening gennemgår du en grunding oplæring og en mentor, der klæder dig på til at støtte andre pårørende gennem samtalestøtte.

En række gode grunde til at tilmelde dig næste intromøde, hvis du går og overvejer at blive frivillig

  • Skab meningsfulde forbindelser og bliv en del af et varmt og fagligt fællesskab af dedikerede frivillige fra hele landet.
  • Du får et meningsfuldt og givende frivilligjob, hvor du på nært hold følger den forandring, du bidrager til for den enkelte familie.
  • Du bliver støttet og guidet i din opstart af din personlige mentor, og du kan altid søge råd hos kompetente og erfarne ledere og kollegaer.
  • Du har som rådgiver et fleksibelt skema, som du selv er med til at tilrettelægge.
  • Du får mulighed for at udvikle dine empatiske og faglige færdigheder og et plus på CV'et.

Ansøg om en stilling som frivillig rådgiver

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Upload ansøgning her (.pdf, .doc, .docx) *
 
Upload CV her (.pdf, .doc, .docx) *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Inden du udfylder ovenstående ansøgningsskema, sksl du have gennemført vores elæring introduktionskursus som du finder på forsiden af www.rådgiverportalen.dk Herigennem får du et grundigt indblik i rådgiverrollen og kan orientere dig om de vigtigste faglige og praktiske informationer, som potentiel ny frivillig i rådgivningen.

Felter markeret med * skal udfyldes, for at du kan sende ansøgningen, herunder ansøgning, som skal sendes som separat dokument. Vi lægger vægt på at der også indsendes et CV, men det kan eftersendes såfremt du ikke indsender i første omgang.


Når du har udfyldt skemaet, vil du få en automail med information om, hvornår du vil få svar på din ansøgning, samt eventuelt tid til en samtale.


Når vi har afviklet ansættelsessamtaler og taget stilling til det videre forløb, vil færdigbehandlede ansøgninger blive slettet.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med at sende din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet alle hverdage fra kl. 10.00 - 15.00 på telefon 70 60 48 46.

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter såsom landsdækkende julehjælp, oplæg og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk