​Foredrag og oplæg i Pårørende Netværket

Næste arrangement bliver den 21. maj kl. 18.00

Hos Pårørende Netværket - Misbrugsportalen har vi et mål om at holde et foredrag eller oplæg hver måned, så vi kan hjælpe med at udbrede viden om afhængighed, misbrug og de problematikker, der kredser om dette.

Næste arrangement bliver tirsdag d. 21. maj kl. 18.00 i forbindelse med en eksklusiv forpremiere på Filmen Fuld af Kærlighed fra instruktør Christina Rosendahl! 

Vi har fået mulighed for at invitere vores medlemmer to dage før den landsdækkende premiere i et samarbejde med Bibliografen i Bagsværd centret, hvor filmen også vises. I forbindelse med visningen vil der være et oplæg ved vores faglige leder og talsmand Jan Stig Salling.

Fuld af Kærlighed er et stærkt familiedrama instrueret af instruktør Christina Rosendahl. Filmen har bl.a. Lars Ranthe og Stine Stengade på rollelisten og skildrer en middelklassefamilie, hvis lykkelige facade skjuler en tragedie af alkoholmisbrug.

​Læs mere og køb din medlemsbillet til kun 20 kr. på Billetto her.

Normale billetter koster 110 kr. og købes på Bibliografens hjemmeside. Er du ikke i Hovedstadsområdet og kan deltage i forpremieren, så vises filmen i biografer landet over fra torsdag den 23. maj.

Tilbuddet er henvendt til alle, der ønsker at lære mere om, hvad det vil sige at være pårørende, og hvilke konsekvenser det har for alle indblandede parter. Med filmen sætter Christina Rosendahl og hele holdet bag spot på det underbelyste begreb ”medafhængighed”, som er netop det, der er vores mission her i Pårørende Netværket. Vi er enormt stolte af, at det denne gang sker på det store lærred, og at emnerne om pårørende til misbrug – hvad enten det er alkohol-, stof- eller medicinafhængighed – nu bliver taget op i en landsdækkende spillefilm, hvilket forhåbentlig kan bidrage til at sætte pårørende og misbrugsramte familiers vilkår på dagsorden, nedbryde skam og tabu og åbne op for mere hjælp til denne gruppe.​

Bliv medlem af Pårørende Netværket og modtag nyhederne først

Hvis du er medlem af vores forening bliver du opdateret gennem vores nyhedsbrev og bliver som de første opdateret, når der er nyt om kommende foredrag og arrangementer, så du altid har mulighed for at få en billet.

Er du endnu ikke medlem af vores forening? Det er ganske gratis, og du kan blive det under fanen "Bliv medlem".

Fremtidige arrangementer

Datoer og klokkeslæt kan variere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på Facebook/Instagram for at holde dig opdateret på kommende oplæg og aktiviteter for pårørende.

21. maj                  Forpremiere på spillefilmen Fuld af Kærlighed.

30. maj                 Onlineoplæg fra kontoret i Bagsværd. Streames live til alle medlemmer via Teams.

20. juni                 Onlineoplæg streames live til alle medlemmer via Teams.

29. august            Foredrag i Bibliografen i Bagsværd. Mulighed for fysisk deltagelse og at streame oplægget
​                               live hjemmefra.

26. september     Onlineoplæg fra kontoret med livestream til alle medlemmer via Teams.
24. oktober           Foredrag i Bibliografen i Bagsværd. Mulighed for fysisk deltagelse og at streame oplægget

​                               live hjemmefra.

28. november       Onlineoplæg fra kontoret med livestream til alle medlemmer via Teams.

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk