Foredrag og oplæg i Pårørende Netværket

Næste oplæg bliver den 25. april kl. 19.30

Hos Pårørende Netværket - Misbrugsportalen har vi et mål om at sørge for at holde et foredrag eller oplæg hver måned, så vi kan hjælpe med at udbrede viden om afhængighed, misbrug, og de problematikker som kredser om dette.

Næste oplæg bliver torsdag d. 25. april kl. 19.30-20.30! Denne gang inviterer vi to af vores interne profiler i Pårørende Netværket til at dele ud af deres viden og erfaring. Oplægget bliver afholdt online og streamet over Microsoft Teams, så du kan deltage uanset hvor i landet du befinder dig.

Oplægget vil blive en slags vidensdeling og faglig samtale om det at være pårørende mellem vores seje kollegaer Jan og Rasmus, der begge har været tilknyttet Misbrugsportalen som både frivillige og deltidsansatte i flere år. Herigennem har de begge stor erfaring med vores forskellige tilbud som rådgivere i både samtale- og gruppeforløb.​

​Fokus vil denne gang være på kommunikationen mellem den pårørende og den misbrugsramte unge.
​Er du forældre eller pårørende til en ung person, der kæmper med misbrug eller et bekymrende forbrug? Hvad enten det er alkohol-, stof- eller medicinmisbrug er du velkommen til at deltage i oplægget, der kommer til at foregå som en samtale mellem to af vores mest garvede rådgivere, Jan og Rasmus.
​​Sammen vil de gennemgå fokuspunkter og samtaleteknikker i en vejledning til dig som pårørende om, hvordan man kan oprette en mere konstruktiv dialog med den unge, der har en misbrugsproblematik.

Du kan selvfølgelig også få en masse ud af at deltage, hvis du er har en anden pårørenderelation såsom søskende, partner eller barn af en misbrugsramt person.

Meld dig til og bliv inspireret til, hvordan du kan tilpasse dit sprog, så samtalen mellem jer kommer til at give mening for begge parter.​

​Oplægget er henvendt til medlemmer af Pårørende Netværket, og linket til Teams vil blive sendt ud via vores nyhedsbrev samt i vores facebook-gruppe Styrket indsats for misbrugsramte familier.
​Hvis du er medlem bliver du opdateret gennem vores nyhedsbrev og bliver som de første opdateret, når der er nyt om foredragene, så du altid har mulighed for at få en billet.

​Tilmeld dig til oplægget i formularen nedenfor
Er du endnu ikke medlem af vores forening? Det er ganske gratis, og du kan blive det under fanen "Bliv medlem".​

 
 
Er du pårørende til misbrug? *

 
 
 
Er du medlem af foreningen ?

Ønsker du blive medlem?

Det er gratis at være medlem, og medlemsfordele tæller blandt andet:

Vi udsender nyhedsmail om foreningens tilbud hver måned
Medlemmer prioriteres i ansøgninger ved uddeles af støtte
Medlemmer kan få bevilget 8 x samtaler i vores individuelle samtaleforløb.
Biografarrangementer kan tilmeldes gratis som medlem.
Foredragsaftener kan tilmelde gratis som medlem.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange tak for din interesse!

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk