Pårørendeforedrag og -komsammen i Bagsværds hyggelige bibliograf

​Vi er glade for at offentligøre vores kommende foredrag, som denne gang formidles ud fra en pårørendes perspektiv og beretning:

PÅRØRENDEFOREDRAG I BIBLIOGRAFEN MED LINDA KAREN PRAHL.


Misbrug kan have dybtgående indvirkninger på både den afhængige person og deres nærmeste, og vi ønsker gennem foredragsrækken, at yde inspiration og støtte til pårørende, men alle interesserede er velkommen til at tilmelde sig.

Foredraget med Linda, tager dig med på sin rejse gennem sin opvækst og livet, hvor misbrug i hjemmet har været et vilkår siden barnsben, samt om hendes beundringsværdige måde at håndtere den svære rolle, som hun fik med sig ind i voksenlivet.

Hendes foredrag “At leve parallelt med misbrug” bliver afholdt i Bagsværd i samarbejde med Misbrugsportalen og finder sted:

� Dato: 2.september

� Tidspunkt: 16.00 - 17.30

� Sted: Bibliografen, Bagsværd

Billetter kan tilgås via dette link.

Om foredraget

I første del af foredraget deler forfatteren sin personlige historie om at vokse op med misbrug og betydningen af at skrive digtsamlingen "Stabilgrus".

I anden del af foredraget vil Linda Karen Prahl J. invitere deltagerne ind i hendes nuværende samtaleforløb hos Misbrugsportalen. Hun vil give indsigt i de betydningsfulde erfaringer og rådgivning, hun har fået som pårørende og som menneske.

Forfatteren, Linda Karen Prahl J., er en uddannet lærer og cand. pæd. i generel pædagogik. Hun debuterede som forfatter i 2020 med digtsamlingen "Stabilgrus"

Det du bl.a. kan tage med dig fra foredraget:

  • Et pårørendeperspektiveret foredrag
  • Øget indsigt i misbrug og afhængighed
  • Viden, indsigt og erfaringsdeling
  • At være forælder, samt pårørende
  • Selvomsorg og vigtigheden af støtte

Efter foredraget vil der være tid til uformelle snakke og netværk i biblioteksområdet, hvor du kan dele dine egne erfaringer og få mødt andre pårørende, samt flere af foreningens ansatte og rådgivere.

Du må meget gerne sprede budskabet og invitere andre, der kunne have gavn af foredraget.

Vi ser frem til at byde jer alle velkommen og skabe et trygt rum, med vidensdeling og inspiration, sammen med Linda!

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe, gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk