Pårørendegruppe​

​Pårørendegruppen giver dig mulighed for at møde andre at dele din situation med i et trygt forum af mennesker som kan sætte sig ind i din situation.

​I start 2023 startede vi hos misbrugsportalen med at tilbyde et tilbud om et gruppeforløb for pårørende til misbrugsramte. Med vores dygtige terapeut Gitte Schnell som ordstyre, søger gruppeforløbende at hjælpe og støtte med de problematikker som pårørende til afhængige oplever. 

Det er tit at den pårørende går med følelser og frustrationer, som de ikke har mulighed for at dele med nogle, fordi der de ikke kender nogen som kan forstå deres situation. I pårørendegruppen er der plads til alle følelser, og du vil næsten med garanti møde en forståelse fra resten af gruppen. Det er et rum hvor der kan deles, lyttes og med mulighed for at komme igennem svære oplevelser. Folk som har været en del af gruppen siger:

”Jeg har været hos psykologer og alt muligt andet som ikke har hjulpet mig, fordi de forstår det bare ikke.

Dette gruppeforløb er sammen med de samtaler jeg har haft med min rådgiver i portalen - den bedste hjælp jeg har fået i de 13 år min søn har haft sit misbrug”.

Og

​"Det er et fantastisk tilbud for os som pårørende til en misbruger. Den sparring med andre i samme situation har stor betydning og de gode råd, rådgivning, forståelse og omsorg fra terapeuterne har vi fået meget brug for. Vi er jo helt ødelagte følelsesmæssigt, når vi kommer til jer og ber om hjælp, den hjælp det er også at kunne spørge om, hvad det er der er så fedt ved stofferne, giver os som forældre en større forståelse for hvad vi er oppe imod."

​Det praktiske

Der er i øjeblikket to grupper - en online og en som foregår med fysisk fremmøde i vores lokaler i Bagsværd. Den onlinegruppe foregår hver onsdag i lige uger, den fysiske gruppe foregår hver onsdag i ulige uger. Begge grupper finder sted i tidsrummet 17.00-19.15 og styres af vores terapeut Gitte Schnell. I den fysiske gruppe er vores medarbejder og frivillige Rasmus også deltagende, som suppleant til Gitte. 

For at tilmelde dig gruppen skal du bruge formularen neden for. Hvis der er plads kan du starte med det samme, og hvis holdet du ønsker er fuldt, kan du enten blive tilbudt en plads på det andet hold, eller komme i kø, så du bliver sat på et hold, så snart der er plads.

Ansøg om pårørendegruppeforløb her

​HUSK at tjekke spamfolder (uønsket mail), da vores tilbagemelding desværre kan ende der.

 
Er du pårørende til en nærtståendes misbrug?


Tilkendegiv gratis medlemskab *
 

Det er et kriterie at alle rådsøgere i gruppeforløb er medlem af foreningen. Medlemskabet er gratis.

E-mailadresse og telefonnummer er tilstrækkeligt for at blive oprettet som medlem af foreningen

 
 
 
 
 
Hvilken gruppe ønsker du at deltage i?

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe, gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk