BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Misbrugsportalen har forskellige tilbud til pårørende. Herunder præsenteres de forskellige aktiviteter og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på 71 99 29 19 på hverdage mellem 9-15.  

Samtalegruppe for pårørende

Breakout holder hver torsdag mellem 16.00-18.00 pårørendegruppe. Tilbuddet henvender sig til alle pårørende, der har en interesse i at støtte på misbrugeren, andre pårørende og i det hele taget sætte fokus på sine egne behov som pårørende. Hvis du har interesse i at deltage i tilbuddet kan du kontakte Sille på 42 90 92 02 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Obs. gruppen afholder hos Misbrugsportalen på Overgaden Oven Vandet 10, 2 sal, 1415 København K. 

Individuelle samtaler til pårørende

Breakout tilbyder også enkelt samtaler til pårørende. Du kan booke en tid her på hjemmesiden. Gå til forsiden og tryk på ikonet "online booking" nederst i højre hjørne og vælg derefter Pårørendevejledning - forsamtale. Forløbet starter altid med en forsamtale med en af huset medarbejdere, hvorefter I i fællesskab tilpasser et samtaleforløb efter dine behov og ønsker. 

Nada tilbud til pårørende

Misbrugsportalen tilbyder Nada til pårørende mandag-fredag kl. 10 & kl. 13. Det er et kriterium, at du er i et forløb hos Misbrugsportalen for at kunne tage del af vores nada tilbud. Kontakt os eventuelt på 71 99 29 19 for spørgsmål. 

Facebook gruppe til pårørende

Netværket for pårørende er en Facebookgruppe, som forvaltes af Foreningen Misbrugsportalen og er tilegnet pårørende til misbrugsramte. Formålet er at skabe rammerne om et trygt og inkluderende fællesskab, hvor pårørende kan udveksle tanker, oplevelser og erfaringer, finde støtte i hinanden og danne netværk.

Gruppen er lukket, og kun medlemmer kan se indholdet.

Du kan anmode om at blive medlem ved at gå på Facebook og finde os under gruppenavnet: Misbrugsportalen - Netværk for pårørende.