Familieferie for pårørende​

Det for femte år i træk at Misbrugsportalen afvikler sommerferieophold for sårbare børnefamilier.

Ferieopholdet er målrettet børnefamilier og unge, som er nært pårørende til og/eller lever med et menneske, som har et alkohol/medicin- eller stofmisbrug.

Det er en kæmpe glæde at vi kan offentliggøre feriens 5 års jubilæum for vores partnerskab med Arbejdsmarkedets Feriefond og at den nu kan ansøges. Vi er i færd med at søge flere fonde og legater, så vi har mulighed for at tage så mange som muligt med i år, men indtil videre så er der bevilget til mellem 240 - 280 deltagere, afhængigt af familiernes størrelse, hvilket er helt fantastisk.

Ferien organiseres, samt afvikles af Misbrugsportalens ansatte og frivillige ildsjæle, og vil danne rammen om uge 27 denne sommer, med afslappende, oplevelsesrige, samt netværksdannende feriedage, hvor børnefamilier har muligheden for et væsentligt afbræk fra dagligdagen.

Det er en forudsætning at den pårørende, som ansøger om at deltage i ferien, midlertidigt ikke er på arbejdsmarkedet og ikke har råd til en sommerferie. Desuden unge fra misbrugsfamilier, som mangler netværk.

Vi ønsker gennem ferieopholdet, at udvide de pårørendes netværk, samt bidrage til oplevelsen af at blive støttet, forstået og imødekommet, gennem de aktiviteter og planlagte arrangementer, som der vil være i løbet af ferieopholdet.

​Ferien foregår for første gang et andet sted end Middelfart, og derfor er det en nyhed at denne afholdes i samarbejde med Lalandia Rødby og deres skønne omgivelser, ved husklyngerne som vi skal bo ved.

Lalandias badeland ligger et stenkast væk fra hvor vores netværkstelt og frivillige aktiviteter vil foregår, og selvom der er mulighed Lalandias egne aktiviter, vil vi holde fast i konceptets formål og skabe forskellige aktiviteter, som Misbrugsportalen vil arrangere for feriedeltagerne.

Transport til og fra Rødby, Lalandia, afholdes af deltagerne selv, ligesom det er eget ansvar, at sørge for forplejning til morgenmad og frokost. Pt.er vi i færd med at lande en aftale omkring morgenmaden også, men det er endnu ikke afklaret.

​​

Misbrugsportalen står herudover for alle omkostninger og aktiviteter forbundet med ferien.

Hvis du ønsker at komme i betragtning, så skal du indesende en ansøgningskema og din seneste måneds indtægt, hvorefter du vil høre tilbage fra os efter fristens udløb.

Man skal være en børnefamilie, med minimum 3 deltagere for at deltage og maximum 6, og denne gang vil der være begrænsede antal hytter som er tilpassede 3 pers.4 pers.og 6 pers.hytter.

​​

Vi vil glæde os til at modtage din ansøgning.

Du kan downloade skeamet her!

De bedste hilsner

​Silvia og resten af Misbrugsportalen​​

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14.00 - 17.30

Tirsdag   14.00 - 17.30

Onsdag  14.00. - 21.00

Torsdag  14.00 - 21.00

Fredag   17.30 - 21.00

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80​

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk