Brug Bolden København​

​Har du lyst til at blive del af træningen og holdet, så ring direkte til projektkoordinatoren Michael på 20766269.

"BRUG BOLDEN" er inspireret af det frivillige fodboldprojekt FC Misbrugsportalen, som har eksisteret siden 2013 hos Foreningen Misbrugsportalen.

Brug Bolden er en forgrening og videreudvikling af det eksisterende sociale fodboldprojekt, som nu via nært samarbejde mellem Misbrugsportalen og CLEAN HOUSE tilbyder langt flere i målgruppen tilknytning og deltagelse i et interessebaseret fodboldprojekt, som tager udgangspunkt i at danne netværk mellem brugere på tværs af væresteder og foreninger for udsatte.

Der vil er regelmæssig fodboldtræning i Fremad Valby, hvor alle brugere er velkomne i BRUG BOLDEN og de aktiviteter, som projektet ellers tilbyder.

Projektet vil endvidere løbende deltage i stævner, arrangementer og turneringer for udsatte, og stiller op med et eller flere hold bestående af de brugere af projektet, som ønsker at være med til konkurrencer som repræsentant af Brug Bolden.

Du kan se introvideoen til Brug Bolden København her

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider

​​​Pga. flytning af vores tilbud fra Christianshavn henviser vi i sommerferien til Rådgivningsportalen under flytningen og sommerferien.

Adresse

Foreningen Misbrugsportalen

​Østerbrogade 226, st. 

2100 København Ø.

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk

​​frivillig@misbrugsportalen.dk