Brug Bolden Fællesskaberne

Er du fighter i dit eget liv?

​Så har du måske lyst til at blive del af aktiviteterne og træningen i Brug Bolden Fællesskaberne, som du nemt kontakte direkte via Facebook siden med samme navn eller på 71741778.  Du kan også møde direkte op til en træning, og vær med for at se om det er noget for dig.

Brug Bolden København var det første, af flere fællesskaber som findes i dag, der  blev etableret som fodboldfællesskab i 2016, som tilbyder udsatte borgere deltagelse i et interessebaseret fodboldprojekt, som tager udgangspunkt i at danne netværk mellem brugere på tværs af væresteder og foreninger for udsatte.

I dag er Brug Bolden Fællesskaberne at finde i København, Ballerup, Middelfart, og udbreddes snart til Gladsaxe, Slagelse og Ikast/Brande i 2020.

Projektet er båret af frivillighed, lige fra DBU trænere, frivillige assistenter og brugerfrivillige, med fokus på relationer, samvær, struktur og tilhørsforhold i konstruktive fællesskaber.

Projektet tilbyder deltagere løbende stævner, arrangementer og turneringer for udsatte, såvel som at der også er fokus på enkeltindivider når der er behov for uformelle samtaler og støtte, samt at danne bro til kommunerne, som projektet samarbejder med.

​​Til stævner rejses der rundt i landet, og hvert fællesskab stiller op med et eller flere hold bestående af de brugere, som ønsker at være med til konkurrencer som repræsentant af Brug Bolden. Et projekt, som viser frivillighed er langt mere end blot ulønnet arbejde. Frivillighed kan få mange mennesker betyde frihed og selvudvikling, samt tilknytning og ny læring.

Dette fremmer projektet og fællesskaberne i høj grad og vi ser frem til at skabe endnu flere nye relationer og alternativer, som er med til at distancere brugerne fra misbrugsmiljøet, kriminalitet, hjemløshed, samt generel social udsathed.

Du kan se introvideoen til Brug Bolden København her

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 15.00 - 18.00

Tirsdag   15.00 - 18.00

Onsdag  15.00. - 21.00

Torsdag  15.00 - 21.00

Fredag    15.30 - 21.00

​​​

Adresse

Foreningen Misbrugsportalen

Østerbrogade 226 

2100 København

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk