Brug Bolden Danmark​

​Har du lyst til at blive del af træningen og fællesskaberne i enten København eller på Fyn, så kan du nemt kontakte Brug Bolden Danmark direkte via Facebook siden med samme navn.er

"BRUG BOLDEN" er inspireret af det frivillige fodboldprojekt FC Misbrugsportalen, som har eksisteret siden 2013 hos Foreningen Misbrugsportalen.

Brug Bolden er en forgrening og videreudvikling som tilbyder langt flere i målgruppen tilknytning og deltagelse i et interessebaseret fodboldprojekt, som tager udgangspunkt i at danne netværk mellem brugere på tværs af væresteder og foreninger for udsatte.

I dag er Brug Bolden Fællesskaber etableret i København og på Fyn, og de forventes udbredt til Gladsaxe, Ballerup over det kommende år, samt flere områder blandt andet i Midtjylland.

Projektet er båret af frivillighed, lige fra DBU trænere, frivillige assistenter og brugerfrivillige, med fokus på relationer, samvær, struktur og tilhørsforhold i konstruktive fællesskaber. 

Projektet tilbyder deltagere løbende stævner, arrangementer og turneringer for udsatte, såvel som at der også er fokus på enkeltindivider når der er behov for uformelle samtaler og støtte, samt at danne bro til kommunerne, som projektet samarbejder med. 

Til stævner rejses der rundt i landet, og hvert fællesskab stiller op med et eller flere hold bestående af de brugere, som ønsker at være med til konkurrencer som repræsentant af Brug Bolden. Et projekt, som viser frivillighed er langt mere end blot ulønnet arbejde. Frivillighed kan få mange mennesker betyde frihed og selvudvikling, samt tilknytning og ny læring. 

Dette fremmer projektet og fællesskaberne i høj grad og vi ser frem til at skabe endnu flere nye relationer og alternativer, som er med til at distancere brugerne fra misbrugsmiljøet, kriminalitet, hjemløshed, samt generel social udsathed.

Du kan se introvideoen til Brug Bolden København her

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14.00 - 17.30

Tirsdag   14.00 - 17.30

Onsdag  14.00. - 21.00

Torsdag  14.00 - 21.00

Fredag   17.30 - 21.00

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80​

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk