Breakout​

BREAKOUT - ET AKUTTULBUD TIL BORGERE MED MISBRUG OG OVERFORBRUG

​​

BREAKOUT er et anonymt og frivilligt akut tilbud målrettet mennesker med et overforbrug af stoffer og/eller alkohol som både kan tilgås fysisk i København, såvel som via Skype forløb uanset hvor i landet du kommer fra.

​​

BREAKOUT ER FOR DIG DER:

  • Ønsker at gøre noget ved dit forbrug/misbrug
  • Har behov for støtte, til at fastholde din motivation
  • Ønsker 100% anonymitet

​​

MOTIVATION OG STØTTE

Det er vores mål at støtte dig i at afklare og fastholde din motivation om at opnå stoffrihed eller at reducere dit forbrug, samt at øge din parathed i forhold til en eventuel kommende behandling.

Tilbuddet støtter dig i at manøvrere i en misbrugsfri hverdag.

​​

HVAD FÅR DU ADGANG TIL?

  • Gruppeforløb og samtaler med fokus på aktuelle problematikker.
  • Samtaleforløb på 8 - 12 samtaler med egen rådgiver.

​​

Breakout er et sikkerhedsnetværk, som giver dig støtte og tryghed i din forandringsproces, i ventetiden mod behandling eller hjælpen til at tage de sidste skridt, inden du søger behandling.

BREAKOUT SAMTALE FORLØB:

Dit forløb tilrettelægges individuelt, og inkluderer i reglen op til 8 individuelle samtaler, som ligger i vores normale åbningstid for rådgivningen.

TELEFONISK FORLØB MED EGEN RÅDGIVER

Du kan søge om at blive tilknyttet et telefonisk samtaleforløb med en rådgiver ved blot at udfylde formularen og sende den ind.

Tilbuddet kan bruges i hele landet og kræver derfor ikke fysisk tilstedeværelse hos os i København. Det eneste det kræver er at du har en mobil telefon eller computer, hvis du ønsker at se din rådgiver samtidigt. 

Tilbuddet går i store træk ud på at du vil blive tilbudt et 8 ugers forløb, hvor du bliver tilknyttet en kontaktperson som står for at tilrettelægge, vejlede og følge op på dit forløb telefonisk. 

Denne person vil også være den du løbende har kontakt til og har mulighed for at ringe til, hvis du har spørgsmål under forløbet og behov for støtte. Vedkommende vil ligeledes kontakte dig i forbindelse med  at følge din udvikling og dit behov for eventuelle ændringer i forløbet.

​​

Der skal sendes en mail til os hvis du ønsker denne form for støtte til kontakt@misbrugsportalen.dk

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14.00 - 17.30

Tirsdag   14.00 - 17.30

Onsdag  14.00. - 21.00

Torsdag  14.00 - 21.00

Fredag   17.30 - 21.00

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80​

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk