Niels Hausgaard er årets plus​

Kilde: pressesystemet

Publiceret: 21. december 2012

Skrevet af: Lene B. Jensen

Sanger, komiker og samfundskritiker Niels Hausgaard går nu i fodsporene på ”TV2-flygtningen” Jes Dorph-Petersen, der sidste år blev kåret til Årets Plus af netdating-siden 40plus.dk. Den medfølgende pengepræmie donerer Niels Hausgaard fluks videre til Årets Helt kandidaten Silvia Meyer og hendes initiativ og arbejde med Misbrugsportalen.

Sangeren og satirikeren Niels Hausgaard er på ingen måde uvant med at blive rost til skyerne og klappet og grint af, så tårerne triller, men det er dog første gang i mandens årtier lange karriere, som Hausgaard selv udtrykker det, at han på denne her måde er blevet hædret via en års-kåring.

"Jeg har tidligere modtaget priser, men har aldrig prøvet at vinde i sådan en type af kåring, som 40plus afholder hvert år - så selvfølgelig er jeg da glad, både meget stolt og glad", fortæller Årets Plus anno 2012, Niels Hausgaard, der med det nok så berømte mulehår forviste Mads Mikkelsen til andenpladsen, mens Anders Breinholt galopperede ind på tredjepladsen foran komiker-kollegaen Anders Lund Madsen.

Kåret sammen med Sofie Gråbøl

At Forbrydelsen stjernen Sofie Gråbøl af 40plus er blevet kåret til Årets Plus blandt kendte og kongelige på kvindesiden, gør ikke glæden mindre hos Niels Hausgaard.

"Jeg kender ikke Sofie Gråbøl personligt, men forstår da så godt, at brugerne på datingsiden har valgt at kåre hende - hun virker nemlig som en utrolig sød og tiltalende pige, fortsætter den populære sanger og sangskriver, der har valgt at donere pengene, der følger med kåringen, videre til 34-årige Silvia Meyer, stifter af Misbrugsportalen.com.

Silvia Meyer, mor til fire og selv tidligere stormisbruger af narkotika, har via sit initiativ og indsats med Misbrugsportalen.com, en dansk hjemmeside for alle typer af misbrugere og deres pårørende, blevet nomineret til titlen Årets Helt.

"Jeg har kun mødt og talt med Silvia Meyer ganske kort - en aften for ganske kort tid siden, hvor vi begge var med i Aftenshowet, og hvor vi deltog i hvert vores indslag.

​Vi faldt så i snak ude bag ved, hvor Silvia fortalte mig om hendes flotte og positive initiativ og arbejde med Misbrugsportalen, der gjorde et meget stort indtryk på mig.

Hvorfor jeg nu vælger at donere 40plus-pengene videre til Silvia og hendes arbejde med portalen" fortsætter Niels Hausgaard, der tidligere selv har oplevet at bekendte har mistet livet i forbindelse med narkotikamisbrug.

Overvældet Silvia Meyer

"Jeg kan huske Niels Hausgaard helt tilbage fra min barndoms fjernsyn. Manden er jo en af de helt store i dansk underholdning. Derfor var det også en stor oplevelse for mig sådan helt tilfældigt at rende på ham - og at mit initiativ med Misbrugsportalen på den måde har gjort et så stort indtryk på ham" siger en yderst overrasket og glad Silvia Meyer, der har svært ved at finde ord for den gestus, Niels Hausgaard nu viser ved at donere sin pengepræmie videre til arbejdet med net-portalen.

Ud af 65 indsendte forslag, er Silvia Meyer blevet nomineret til at være blandt de 10, der har mulighed for at blive kåret til Årets Helt anno 2012 - arrangeret af Jyllands-Posten i samarbejde med TrygFonden.

Se den originale artikel her.​​

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14.00 - 17.30

Tirsdag   14.00 - 17.30

Onsdag  14.00. - 21.00

Torsdag  14.00 - 21.00

Fredag   17.30 - 21.00

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80​

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk