Matas samarbejder med forening for at skabe opmærksomhed om misbrug​

Kilde: CSR

Publiceret: 29. august 2013

Skrevet af: Kristine Kaalund

TV-værten Bubber er ambassadør for foreningen Misbrugsportalen. Han bakker op om initiativet, der skal skabe opmærksomhed omkring misbrug. Foto: Misbrugsportalen.

Et nyt partnerskab har set dagens lys. Butikskæden Matas og Misbrugsportalen går sammen for at bekæmpe misbrug.

Samarbejdet inkluderer en folder om Misbrugsportalen, der uddeles i Matas - 294 butikker over hele landet samt en online-kampagne, der synliggøres for de 1,2 millioner mennesker, der er medlem af butikskædens kundeklub.

Misbrugsportalen roser samarbejdet med Matas, der giver projektet synlighed. Det fortæller formand og stifter af foreningen Silvia Meyer.

'Det er en stor glæde, at Matas vil hjælpe os, med at bryde tavsheden i det offentlige rum'.

Også fra Matas' side møder partnerskabet positiv anerkendelse.​

'I Matas vælger vi at synliggøre Misbrugsportalen.dk, så flere i befolkningen ved, hvor de kan få hjælp, hvis behovet opstår. Jo større kendskabet er til Misbrugsportalen, jo bedre kan foreningen bidrage til at løfte denne vigtige samfundsopgave. Vi opfordrer andre virksomheder til også at støtte initiativet.'

For at sprede budskabet yderligere har Misbrugsportalen valgt TV-værten Bubber som ambassadør for foreningen. Han udtaler:

'Jeg har gennem mine tv-programmer prøvet at være tæt inde på livet af nogle af dem, som er hårdest ramt af afhængighed, og jeg har fået forståelse for de mange fristelser, som florerer overalt omkring os.

Derfor har jeg valgt at støtte Misbrugsportalen.dk.'

Misbrugsportalen er en non-profit forening, som rådgiver afhængige og pårørende. Portalen udgøres af bloggere, forfattere og rådgivere, der alle har en bred faglig indsigt inden for feltet og er uddannet i at rådgive.

Se den originale artikel her.​

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14.00 - 17.30

Tirsdag   14.00 - 17.30

Onsdag  14.00. - 21.00

Torsdag  14.00 - 21.00

Fredag   17.30 - 21.00

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80​

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk