Persondatapolitik​

Ved at benytte misbrugsportalens hjemmeside, www.misbrugsportalen.dk, accepterer du, at misbrugsportalen kan behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne persondatapolitik.

​Formål

Denne persondatapolitik er gældende for samtlige af de oplysninger som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig som bruger af vores tjenester, herunder ved færden på vores hjemmeside. I politikken kan du læse mere om, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi håndterer dine oplysninger og hvor længe, vi opbevarer oplysningerne om dig m.m.

Du bør læse denne politik og henvende dig til os, såfremt der er oplysninger i politikken du ikke kan acceptere. På www.misbrugsportalen.dk vil du til enhver tid kunne finde den gældende version af politikken.

​Dataansvarlige

Den dataansvarlige organisation for behandling af dine personoplysninger er:

Foreningen Misbrugsportalen

Adresse: Overgaden Oven Vandet 10, 2. Sal, 1415 København K

Telefonnummer: 71992919

Hovede-mail:kontakt@misbrugsportalen.dk

CVR-nr.: 34557144

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan som hovedregel tilgå vores hjemmeside uden at fortælle os hvem, hvem du er, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv.

På Misbrugsportalen behandler og opbevarer vi kun de personoplysninger, der er relevante, tilstrækkelige og/eller nødvendige i forhold til vores virke eller fastsatte formål. Omfanget af de oplysninger der behandles vil altid være begrænset til det udelukkende nødvendige.

Eksempelvis er indsamling og behandling af visse personoplysninger nødvendige for at kunne tilmelde sig div. familieferier, samtaleforløb og/eller gruppeforløb, samt misbrugsportalens øvrige tilbud og aktiviteter.

En behandling af personoplysninger kan også opstå som nødvendigt led i gennemførsel af en aftale – eksempelvis ved private donationer som bidragsyder, eller hvis du vil engagere dig som frivillig på misbrugsportalen.

Misbrugsportalen kan behandle følgende personoplysninger:

Navn, telefonnummer, adresse, e-mailadresse, betalingsoplysninger, fødselsdag og cpr. Nummer samt oplysninger om private leveforhold, hvis man ansøger om ophold på en af Misbrugsportalens ferieophold.

Indsamling og behandling af dine personoplysninger vil altid foregå på et lovligt grundlag, hvor du frivilligt afgiver personoplysninger.

I afsnittet ”Indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger” kan du læse om din ret til at få indsigt i, berigtiget og slettet dine personoplysninger.

Hvem deler vi oplysningerne med?

I visse tilfælde deler Misbrugsportalen dine oplysninger med foreningens revisor.

​Hvor lagres personoplysningerne?

Hvor dine oplysninger gemmes, afhænger helt af hvilket af Misbrugsportalens tilbud du benytter. Fælles for opbevaringen af alle personoplysninger, er dog at der i alle henseender er indgået databehandleraftaler, i overensstemmelse med gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

​Indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger

Ved at skrive til os på kontakt@misbrugsportalen.dk eller ved at ringe på telefonnummer 71 99 98 13, kan du anmode om indsigt i, opdatering og sletning af personoplysninger, som vi behandler om dig.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine personoplysninger, undersøger vi om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletninger så hurtigt som muligt. Vi sletter dine personoplysninger, når de ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til vores indsamling, behandling og opbevaring af dem.

Vi har desuden udarbejdet en intern procedure for sletning af personlige oplysninger, der sikre at personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Samtykke

Hvis behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

Links

Misbrugsportalens hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders respektive persondatapolitikker, da deres procedure for indsamling og behandling af persondata kan adskille sig fra Misbrugsportalens.

Cookies

Når du er gæst på www.misbrugsportalen.dk, registrerer vores webserver dit besøg ved hjælp af såkaldte cookies, dvs. små datafiler til indsamling af webstatistik. Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget, længden af besøget samt din IP-adresse. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website.

Klage til tilsynsmyndighed

Du kan til enhver tid klage over Misbrugsportalens behandling af dine oplysninger til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5. Sal

1330 København K

​Tlf: 33 19 32 00

​Mail: dt@datatilsynet.dk 

Rådgivningen

​Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 14 - 17.30

Tirsdag   14 - 17.30

Onsdag  18. - 21.30

Torsdag  18 - 21.30

Fredag   18 - 21.30

​​​

Adresse

Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Gladsaxe

CVR: 34557144​

Persondata

Kontakt

​​

Rådgivning 70 90 90 80

​​Sekretariat 71 99 29 19

​​kontakt@misbrugsportalen.dk