BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

Alkohol er skadeligt for fostret, og skadevirkningen bliver større, jo højere alkoholkoncentration moderen har i blodet.

Sundhedsstyrelsens anbefaler, at gravide helt afholder sig fra at drikke alkohol.

Alkohol er skadeligt for fostret – den nedre grænse er usikker.

Fra forskningen ved man, at alkohol er skadeligt for fostret, og at skadevirkningen bliver større, jo højere alkoholkoncentration moderen har i blodet.

Den alvorligste alkoholskade er et føtalt alkoholsyndrom, som omfatter vækstretardering, at barnet får karakteristiske ansigtstræk, og at de har symptomer på hjerneskade. Børn med føtalt alkoholsyndrom kan derudover have andre medfødte misdannelser, fx medfødt hjertefejl, klumpfødder og misdannelse af kønsorganer.

Et lavere alkoholforbrug kan give mindre skader som fx lettere adfærdsforstyrrelser og indlæringsvanskeligheder og andre mindre neurologiske påvirkninger. Disse skader kan ofte ikke konstateres ved fødslen, men konstateres først, når barnet når skolealderen og udviser indlæringsmæssige og adfærdsmæssige forstyrrelser.

Kilde: Sundhedsstyrelsen

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1