BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

Kilde: Christianshavneren

Publiceret: 1. juni 2015

Skrevet af: Rigmor Winthrop

I Foreningen Misbrugsportalen brænder man efter at gøre en forskel for mennesker, der har det svært på grund af misbrug og afhængighed. Det mærkes tydeligt på den intense stemning, i de smukke lokaler i Overgaden oven Vandet nr. 10.

Her fejrede man tirsdag den 12. maj Misbugsportalens 3 års fødselsdag. Christianshavnerens udsendte deltog og oplevede en glad og målrettet forsamling, af mennesker, som enten havde fået - eller gerne ville hjælpe med at formidle budskabet om mulighederne for hjælp videre. Michael B. Hansen fra Lions Club, en trofast støtte af Misbrugsportalen, holdt en fremragende tale til "fødselsdagsbarnet" og vi råbte hurra.

Der er ingen tvivl om at det daglige arbejde på Misbrugsportalen er målrettet og intenst og at man her brænder for at sprede håb og oplyse om mulighederne for misbrugsramte og deres pårørende. Dette gøres gennem rådgivere, bloggere, nyheder, indlæg og artikler, Facebook, m.m.

Misbrugsportalen, som er en frivillig non-profit organisation, har til formål at formidle informationer og viden gennem misbrugsportalen.dk, samt støtte personer, der lider under forhold relateret til misbrug, afhængighed, selvskade og andre livshæmmende situationer, samt personer, der har svært ved selv at se en udvej og deres pårørende.

misbrugsportalen. dk

Foreningen Misbrugsportalen

Overgaden Oven Vandet 10

DK-1415 København K.

Sekretariat +45 71992919

Rådgivning +45 71997913


Se den originale artikel her.

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1