BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

Kilde: CSR

Publiceret: 29. august 2013

Skrevet af: Kristine Kaalund

TV-værten Bubber er ambassadør for foreningen Misbrugsportalen. Han bakker op om initiativet, der skal skabe opmærksomhed omkring misbrug. Foto: Misbrugsportalen.

Et nyt partnerskab har set dagens lys. Butikskæden Matas og Misbrugsportalen går sammen for at bekæmpe misbrug.

Samarbejdet inkluderer en folder om Misbrugsportalen, der uddeles i Matas - 294 butikker over hele landet samt en online-kampagne, der synliggøres for de 1,2 millioner mennesker, der er medlem af butikskædens kundeklub.

Misbrugsportalen roser samarbejdet med Matas, der giver projektet synlighed. Det fortæller formand og stifter af foreningen Silvia Meyer.

'Det er en stor glæde, at Matas vil hjælpe os, med at bryde tavsheden i det offentlige rum'.

Også fra Matas' side møder partnerskabet positiv anerkendelse.

'I Matas vælger vi at synliggøre Misbrugsportalen.dk, så flere i befolkningen ved, hvor de kan få hjælp, hvis behovet opstår. Jo større kendskabet er til Misbrugsportalen, jo bedre kan foreningen bidrage til at løfte denne vigtige samfundsopgave. Vi opfordrer andre virksomheder til også at støtte initiativet.'

For at sprede budskabet yderligere har Misbrugsportalen valgt TV-værten Bubber som ambassadør for foreningen. Han udtaler:

'Jeg har gennem mine tv-programmer prøvet at være tæt inde på livet af nogle af dem, som er hårdest ramt af afhængighed, og jeg har fået forståelse for de mange fristelser, som florerer overalt omkring os.  Derfor har jeg valgt at støtte Misbrugsportalen.dk.'

Misbrugsportalen er en non-profit forening, som rådgiver afhængige og pårørende. Portalen udgøres af bloggere, forfattere og rådgivere, der alle har en bred faglig indsigt inden for feltet og er uddannet i at rådgive.


Se den originale artikel her.

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1