BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon og chat Rådgiver?
 • Rådgivning
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige og chat rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?
I uge 28. afholder vi for 4. år i træk Misbrugsportalens sommerferieophold for sårbare børnefamilier, der er berørt af misbrug og afhængighed i hverdagen.

Ferieopholdet foregår i uge 28 og er målrettet børnefamilier og unge, som er nært pårørende til og/ eller lever med et menneske, som har et alkohol/medicin- eller stofmisbrug. 

Ferien organiseres, samt afvikles af Misbrugsportalens ansatte og frivillige ildsjæle, og vil danne rammen om 6 afslappende, oplevelsesrige, samt netværksdannende feriedage, hvor børnefamilier har muligheden for et væsentligt afbræk fra dagligdagen.

Det er en forudsætning at den pårørende, som ansøger om at deltage i ferien, midlertidigt ikke er på arbejdsmarkedet og ikke har råd til en sommerferie. Desuden unge fra misbrugsfamilier, som mangler netværk.

Vi ønsker gennem ferieopholdet, at udvide de pårørendes netværk, samt bidrage til oplevelsen af at blive støttet, forstået og imødekommet, gennem de aktiviteter og planlagte arrangementer, som der vil være i løbet af ferieopholdet.

Ferien foregår i skønne omgivelser på Fænø Park i Middelfart, hvor der tilbydes hyggelige familiehuse på 75 m2 til hver familie, med plads op til 6 personer. Alle husene er med 2 soveværelser, badeværelse, samt en stue med et udstyret køkken og en dejlig gårdhave.

Fænø Park ligger ved det smukke blå Lillebælt direkte ud til Fænøsund og tæt på den store Hindsgavl Dyrepark. Herudover tilbyder Fænø Park store grønne arealer med bl.a. legeplads, hoppepude samt inden- og udendørs swimmingpool og mulighed for forskellige aktiviteter, som Misbrugsportalen vil arrangere for feriedeltagerne.

Transport til og fra Middelfart Feriecenter afholdes af deltagerne selv, ligesom det er eget ansvar, at sørge for forplejning til morgenmad og frokost, på nær de dage hvor vi tilbyder frokost i forbindelse med aktiviteter.

Misbrugsportalen står herudover for alle omkostninger og aktiviteter forbundet med ferien.

Ovenstående støttes primært af Arbejdsmarkedets Feriefond. Herudover har vi søgt gode fonde, som vii afventer svar fra, så vi kan sikre en masse aktiviteter og oplevelser afvikles til gavn for deltagerne.

For at ansøge om ferieopholdet, skal du sende os et udfyldt ansøgningsskema, samt bilag inden d.15.april 2018, hvorefter du vil modtage svar senest 1.maj.

Du kan downloade skemaet her

Vi glæder os til at modtage din ansøgning :-)

 • Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning og støttende samtaler til både pårørende og efterladte, samt til unge og voksne med et misbrug eller en afhængighedsproblematik.

  Ring på tlf. 70 90 90 80 eller skriv til vores chat. Alle henvendelser behandles fortroligt.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter.

  Send ansøgning og CV på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1