BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

BB København LogoHar du lyst til at blive del af træningen og holdet, så ring direkte til projektkoordinatoren Michael på 20766269.

"BRUG BOLDEN" er inspireret af det frivillige fodboldprojekt FC Misbrugsportalen, som har eksisteret siden 2013 hos Foreningen Misbrugsportalen.

Brug Bolden er en forgrening og videreudvikling af det eksisterende sociale fodboldprojekt, som nu via nært samarbejde mellem Misbrugsportalen og CLEAN HOUSE tilbyder langt flere i målgruppen tilknytning og deltagelse i et interessebaseret fodboldprojekt, som tager udgangspunkt i at danne netværk mellem brugere på tværs af væresteder og foreninger for udsatte.

Der vil er regelmæssig fodboldtræning i Fremad Valby, hvor alle brugere er velkomne i BRUG BOLDEN og de aktiviteter, som projektet ellers tilbyder.

Projektet vil endvidere løbende deltage i stævner, arrangementer og turneringer for udsatte, og stiller op med et eller flere hold bestående af de brugere af projektet, som ønsker at være med til konkurrencer som repræsentant af Brug Bolden.

Du kan se introvideoen til Brug Bolden København her: https://www.facebook.com/brugboldenkbh/videos/1086303768114448/

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1