BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

Misbrugsportalen har forskellige tilbud til pårørende. Herunder præsenteres de forskellige aktiviteter og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte sekretariatet på 71 99 29 19 på hverdage mellem 9-15.  

Samtalegruppe for pårørende

Breakout holder hver torsdag mellem 16.00-18.00 pårørendegruppe. Tilbuddet henvender sig til alle pårørende, der har en interesse i at støtte på misbrugeren, andre pårørende og i det hele taget sætte fokus på sine egne behov som pårørende. Hvis du har interesse i at deltage i tilbuddet kan du kontakte Anne på 42 90 92 02 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Obs. gruppen afholder hos Misbrugsportalen på Overgaden Oven Vandet 10, 2 sal, 1415 København K. 

Individuelle samtaler til pårørende

Breakout tilbyder også enkelt samtaler til pårørende. Du kan booke en tid her på hjemmesiden. Gå til forsiden og tryk på ikonet "online booking" nederst i højre hjørne og vælg derefter Pårørendevejledning - forsamtale. Forløbet starter altid med en forsamtale med en af huset medarbejdere, hvorefter I i fællesskab tilpasser et samtaleforløb efter dine behov og ønsker. 

Nada tilbud til pårørende

Misbrugsportalen tilbyder Nada til pårørende mandag-fredag kl. 10 & kl. 13. Det er et kriterium, at du er i et forløb hos Misbrugsportalen for at kunne tage del af vores nada tilbud. Kontakt os eventuelt på 71 99 29 19 for spørgsmål. 

Facebook gruppe til pårørende

Netværket for pårørende er en Facebookgruppe, som forvaltes af Foreningen Misbrugsportalen og er tilegnet pårørende til misbrugsramte. Formålet er at skabe rammerne om et trygt og inkluderende fællesskab, hvor pårørende kan udveksle tanker, oplevelser og erfaringer, finde støtte i hinanden og danne netværk.

Gruppen er lukket, og kun medlemmer kan se indholdet.

Du kan anmode om at blive medlem ved at gå på Facebook og finde os under gruppenavnet: Misbrugsportalen - Netværk for pårørende.

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1