BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Seneste

 • Er DU vores nye frivillige telefon rådgiver?
 • Akuttelefonen
 • Rådgivning
  Misbrugsportalen tilbyder gratis og anonym rådgivning
 • Er DU vores nye frivillige rådgiver?
  Brænder du for at gøre en forskel for misbrugsramte?

TrygFonden

TrygFonden har støttet Misbrugsportalen med en gavmild bevilling på 3.000.000 kr, som sikrer udviklingen af vores motivationstilbud BREAKOUT over en periode på 3 år, målrettet unge mellem 18 - 25 år med et misbrug i København og omegn. Projektet henvender sig til unge som har søgt eller ønsker at søge behandling til deres stof og alkoholmisbrug, men har brug for støtte og hjælp i processen op til behandlingen indledes. Projektets mål at fastholde de unges motivation om at komme i behandling og øge deres parathed i forhold til den kommende behandlingsfase. Projektet tilbyder ligeledes, at være en supplerende støtte for de unge under behandlingsperioden, hvor motivationsfremmende aktiviteter og et styrket netværk står centralt. Projektet kører frem til marts 2018 og støttes af TrygFonden, samt Den Danske Forskningsfond. Vi er meget taknemlige for TrygFondens støtte, som har sat os i stand til at udvikle en meget vigtig og relevant indsats på misbrugsområdet.

 • Grundet økonomi har vi været nødt til at nedlægge vores chat fra den 1. juni 2018.

  I samme forbindelse er rådgivningen blevet omstruktureret og hedder nu akuttelefonen, hvor personer i berøring med misbrugsproblematikker gratis og anonymt kan henvende sig for støttende og motiverende samtaler.

  Læs mere
 • 1
 • Vil du gøre en forskel for mennesker, der har afhængighed og misbrug tæt inde på livet? Vi søger løbende frivillige til husets forskellige projekter, herunder både telefonisk støttende samtaler såvel som i vores in-house motivationsfastholdende tilbud Breakout.

  Send ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller ring på tlf. 71 99 29 19, hvis du er interesset i at være frivillig hos.

  Læs mere
 • 1
 • BREAKOUT er et gratis og frivilligt akuttilbud målrettet mennesker med et uhensigtsmæssigt forbrug eller misbrug af rusmidler, som ønsker at skabe forandring i deres liv. Book en tid til en uforpligtende samtale.

  NYT! Pårørende vejledning - Vejledning til dig som er pårørende og som ønsker at få overskud til at træffe de gode valg.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 98 13 eller drop ind til en snak om dine muligheder.

  obq green1

  Læs mere
 • 1