Mad- og filmfællesskabet

​I Pårørende Netværket - Misbrugsportalen vil vi gerne danne et fundament for, at pårørende til misbrugsramte kan mødes i uformelle rammer, og møde andre mennesker som kan forstå den situation man er i. 

Derfor har vi startet mad- og filmfælleskabet, som er et tilbud der foregår i lokalt Bagsværd, og som vi ønsker at holde kørende så længe vi kan få støtte til det. 

Tilbuddet har bestået af faste årlige arrangementer, hvor tilmeldte mødes til en biograftur og tager ud og spiser sammen bagefter. Hvis du allerede er medlem, er det helt gratis at deltage. 

En aften fuld af hygge

En normal aften foregår således, at de tilmeldte mødes foran bibliografen i Bagsværd en times tid før filmen starter. Så er der tid til at hyggesnakke og lære de andre lidt at kende - og selvfølgelig at købe slik og popkorn til filmen. Børn er også meget velkommen, og som regel vælges en film, der er børnevenlig. Billetterne til filmen står vi for, så medlemmer ikke skal tænke på det.

Når filmen er færdig er det tid til aftensmad. Vi spiser som regel ude på en af Bagsværdscenterets restauranter, hvor vi også sørger for at booke bord og betale for måltidet. Her er der massere af tid til at tale om filmen og nyde en lækker aftensmad i godt selvskab. 

Når vi har spist åbnes der op for hyggesnak og måske lidt kage på vores kontor i centeret, hvor aftenen afsluttes. 

Skab dig et netværk

​Udover arrangementet er en hyggelig aften ude, kan det også hjælpe dig til at møde andre, som kan forstå din situation. Vi oplever tit, at pårørende til misbrugsramte mangler andre at snakke med, som rent faktisk kan forstå de problematikker, man går rundt med. Derfor kan det være en stor forløsning at møde andre i en uformel setting, som kan relatere til en selv. Aftenen behøves selvfølgelig ikke handle om det, og det kan også bare være rart med et afbræk, men vi anbefaler og håber på, at deltagerne kan skabe nogle gode relationer, og måske få nogen venner for livet. 

Lyder det som noget for dig? Så meld dig til i formularen neden for. Du kan holde dig opdateret på, hvornår vores næste arrangement er på vores facebookside

​Tilmeld dig her

 
 
Tilkendegiv medlemskab *
 

Det er et kriterie fra 2023 at du er medlem af foreningen for at deltage i de aktiviteter vi udbyder, samt for at gøre brug af vores samtaletilbud. Det koster 50 kr. om året. Første kontingent betales november 2023 og rækker til udgangen af 2024.

Hvad er din relation til misbrug og afhængighed *

 
 
Har du børn med? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe, gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk