Fysisk gruppeforløb for pårørende familiemedlemmer - Storkøbenhavn

​Fysisk gruppe for voksne pårørende, samlevere og omsorgsgivere i vores lokaler i Bagsværd Centeret

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen tager løbende imod nye pårørende, der er berørt af afhængighed og bosat i Hovedstadsområdet, i vores fysiske gruppeforløb i Bagsværd, Gladsaxe Kommune.

Tilbuddet er en udvidelse af det etablerede gruppeforløb og samtaler målrettet pårørende, men er åben for pårørende fra kriseramte familier i andre omegnskommuner.

Formål

Gruppen faciliteres af foreningens gruppeleder Birgitte Wahlfelt, der er uddannet terapeut og har solid erfaring i at facilitere samtalegrupper og støtte dig, som er pårørende. Samtalerne i gruppen berører temaer, der fylder hos pårørende i hverdagen, og oftest vil formen af mødet tage afsæt i det, som lige nu fylder hos de tilstedeværende deltagere.

Gruppemedlemmerne har mulighed for at tage ordet på skift, udveksle erfaringer og hermed opleve et meningsgivende og omsorgsfuldt fællesskab, som vores gruppeleder understøtter.​

Praktisk info

Pårørende Netværkets gruppemøder foregår torsdage i lige uger i foreningens hovedkontor på Bagsværd Hovedgade 126D i Gladsaxe, 2 min fra Bagsværd Station. Lokalet ligger inde i Bagsværd centeret lige ved siden af Bagsværd Vinhandel og over for Din Tøjmand.

Man tilgår gruppelokalerne gennem centerarkaden eller fra baggården fra den røde plads via porten.

Gruppemøderne varer ca. 2 timer fra 17 til 19 med plads til op til 8 pårørende i hver gruppe. Der vil være friskt frugt, snacks, drikke og mulighed for at spise en let snack i pausen.​

Tilmelding

For at deltage i et gruppeforløb kræver det, at du tilmelder dig, så vores gruppeleder har overblik over, hvem der deltager. Dette gør du ved at udfylde formularen nedenfor.

Når du har tilmeldt dig vil du modtage en bekræftelsesmail.

OBS: Det er vigtigt, at du tjekker dit spamfilter efter du har ansøgt, da den desværre kan havne i uønsket mail.

 
Hvad er din relation til misbrug og afhængighed * 
 

Hvis du ikke er medlem kan du tilmelde dig her: https://3719.foreninglet.dk/memberportal/enrollment

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Her er, hvad tidligere gruppemedlemmer har sagt om forløbet:

En omfavnende gruppe med rummelighed og omsorg. Jeg er pludselig ikke alene. Forstående, lyttende og varm gruppe. Bedre indsigt i egne følelser. Professionelle gruppeledere der vidensdeler og støtter.”

”Jeg er ikke alene, vi er ikke alene.. Det giver et lille lys i mørket.. og giver lidt mere (..) til at turde tro på forandring, via accept og tillid til egen vej frem..”

Det var med følelserne uden på tøjet, især den allerførste gang jeg deltog i pårørendegruppen.

Men hurtigt blev det følelsen af indbyrdes forståelse, genkendelse af problematikker og svære og frustrerende følelser, der blev det essentielle.

Det har været enormt givende og lærerigt for mig og en kæmpe forløsning at kunne fortælle min historie til nogle personer, som er meget lyttende og selv er pårørende, og som står i samme situation som mig.”

Gensidig forståelse, omsorg, udveksling af brugbare erfaringer.”​​​

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, fortrolige og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen?

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb, terapeutiske gruppeforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – Tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekender og helligdage

Lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk