Om Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Over den kommende tid, vil vi gøre opmærksom på at hjemmesiden misbrugsportalen.dk er overdraget til Pårørende Netværket - Misbrugsportalen, med det formål, at vejvise til hjælp i rådgivningen, samt udbrede andre nyttige links, ligesom hjemmesiden gjorde da den i sin tid startede, inden Foreningen Misbrugsportalen blev til.

Foreningen Misbrugsportalen har afviklet sine sidste aktiviteter d.31.maj 2020 og er definitivt                  ophørt.

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen derimod fortsætter med at drive rådgivningen og frivillige aktiviteter målrettet misbrugsramte familier, med afsæt i de mange års erfaringer med stærkt udsatte og sårbare pårørende. 

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen, er en lukket gruppe på Facebook, som i 2013 startede med få pårørende, men voksede for hvert år der er gået. . I 2018 blev den formaliseret som en lille organisation, som udgangspunkt i kraft af at være en lille patientforening, hvor essensen var at fremme sundhed, fællesskab og netværk på nyudviklede digitale platforme, hvilket dog var en dyr affære, hvorfor vi anvender Facebook som alle er glade for.

​ 

Gruppen, af samme navn, favner i dag mere end 1600 misbrugsramte familier og pårørende, med en hovedgruppe og  fordelt op 8 undergrupper, der forvaltes af frivillige, primært for at skabe kontakten mellem pårørende indbyrdes og udbrede den støtte til pårørende, der findes hvilket er ganske snæver.

Foreningen Misbrugsportalen har eksisteret primært for at sikre bedre vilkår for misbrugsramte og afhængige,  og har siden 2012 hjulpet rigtig mange mennesker, men den har nedlagt sine sidste aktiviteter 31.maj 2020, 

Der er arbejdet rigtig hårdt for at en få omlagt rådgivningen i ny struktur og form,  og takket være gavmilde fonde er det lykkedes Pårørende Netværket - Misbrugsportalen at få en vigtig del af MP videreført.

Rådgivningen har gennem mange år, konsekvent modtaget henvendelser fra pårørende rådsøgere, hvorfor den del opleves, som en naturlig  de, at blive omlagt, videreudviklet og forankret i gennem Pårørende Netværket  Misbrugsportalen. 

Følg med i foreningens udvikling eller bliv medlem hvis du er pårørende på 

Rådgivningen

​Misbrugsportalens Rådgivning tilbyder gratis og anonyme støttende samtaler til pårørende, samt til unge over 18 og voksne med et misbrug, eller en afhængighedsproblematik. Læs mere

Ring til os på

phone-call_2 70 90 90 80

Alle henvendelser behandles fortroligt.​

Åbningstider:

Mandag 15.00 - 18.00

Tirsdag   15.00 - 18.00

Onsdag  18.00. - 21.00

Torsdag  18.00 - 21.00

Fredag    18.00- 21.00

​​​

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Rugtoften 4 

2880 Bagsværd

Cvr.399377837 

Kontakt os på mail@misbrugsportalen.dk

Kontakt os på + 45 ​ 71 74 91 77

​misbrugsportalen.dk

Varemærkebeskyttet siden 2013