BREAKOUT: 71 99 98 13

RÅDGIVNING: 70 90 90 80

SEKRETARIAT: 71 99 29 19

Kilde: Christianshavneren

Publiceret: 1. juni 2015

Skrevet af: Rigmor Winthrop

I Foreningen Misbrugsportalen brænder man efter at gøre en forskel for mennesker, der har det svært på grund af misbrug og afhængighed. Det mærkes tydeligt på den intense stemning, i de smukke lokaler i Overgaden oven Vandet nr. 10.

Her fejrede man tirsdag den 12. maj Misbugsportalens 3 års fødselsdag. Christianshavnerens udsendte deltog og oplevede en glad og målrettet forsamling, af mennesker, som enten havde fået - eller gerne ville hjælpe med at formidle budskabet om mulighederne for hjælp videre. Michael B. Hansen fra Lions Club, en trofast støtte af Misbrugsportalen, holdt en fremragende tale til "fødselsdagsbarnet" og vi råbte hurra.

Der er ingen tvivl om at det daglige arbejde på Misbrugsportalen er målrettet og intenst og at man her brænder for at sprede håb og oplyse om mulighederne for misbrugsramte og deres pårørende. Dette gøres gennem rådgivere, bloggere, nyheder, indlæg og artikler, Facebook, m.m.

Misbrugsportalen, som er en frivillig non-profit organisation, har til formål at formidle informationer og viden gennem misbrugsportalen.dk, samt støtte personer, der lider under forhold relateret til misbrug, afhængighed, selvskade og andre livshæmmende situationer, samt personer, der har svært ved selv at se en udvej og deres pårørende.

misbrugsportalen. dk

Foreningen Misbrugsportalen

Overgaden Oven Vandet 10

DK-1415 København K.

Sekretariat +45 71992919

Rådgivning +45 71997913


Se den originale artikel her.