​Foredragsaften for 100 pårørende efterfulgt af networking i vores hyggelige Bibliografen ved Bagsværd Centret fredag d 10.marts kl.17.00 - 20.00

Vi skyder årets første ud af årets fire forskellige foredrags-og netværksaftener i gang.

Den første foredragsholder, som vi skal møde, er forfatter og psykolog Kristina Herman, som har arbejdet med misbrugsramte familier siden 2000.

Hun har blandt andet skrevet selvhjælpsbogen ”Du er ikke alene. En opvækst med alkoholproblemer”

Hvad kan du forvente denne aften?

Foredraget vil tage udgangspunkt i de pårørendes perspektiv og i forståelsen for, hvad misbrug kan gøre ved nære relationer, og dernæst omhandle, hvordan man kan gøre op med de forestillinger man kan have, omkring hvad der er ens ansvar, og hvad man selv har magten at ændre?

Kristina kommer også ind på det, at finde vejen ud af de mange tanke, føle- og handlingsmønstre, der udvikles i samlivet med en afhængigt familiemedlem.

Hvis du har været pårørende gennem længere tid, vil du nok opleve at du har ændret dig.

Uanset hvor længe du har været pårørende og i hvilken relation du måtte være det, vil du sandsynligvis kunne genkende mønstre, såsom at miste og rykke egne grænser, at have svært ved at give slip i bekymringerne, og det at leve i et kontinuerligt alarmberedskab.

Dette er blot et udpluk af emner, som berøres denne aften.

Der er et begrænset antal pladser til max. 98 deltagere og eventet, som samlet vil vare 3 timer,  finder sted i Bibliografen, ved siden Bagsværd Stationscenter i Bagsværd hvor foreningens sekretariat bor.
​Program:

kl.16.45 Mødested udenfor Bibliografen, Bagsværd
​kl.17.00 Foredrag om “At leve med misbrug som pårørende”                    kl.17.30 Q & A’s i salen, spørgsmål og feedback                                 kl.19.00 kaffe, the og networking for deltagende i Biblioteksområdet.

Du skal tilmelde dig foredragsarrangementet i nedenstående formular senest d.24.februar  og det er vigtigt at melde afbud senest 1 uge før, såfremt du bliver forhindret så pladsen kan gå til en anden.


​Det er først til mølle princippet så husk at meld dig til hurtigt, hvis du ved at du gerne vil med og hvor mange deltagere du har med.

​Ikke medlemmer, fagpersoner, grupper og interesserede fra lokalområdet  i foredraget kan stadig godt tilmelde sig, mod et støttebeløb på 30 kroner som indbetales via MobilePay, en uge inden arrangementet.

Alle indbetalinger, går direkte til betaling af foredragsholder, leje af foredragsfaciliteterne og forplejning efter foredraget.

Det er gratis for medlemmer.

Vi glæder os utroligt meget til at være i selskab med alle denne aften, først til foredraget og herefter kaffe, kage og uformelt samvær efter foredraget.

 
 
Er du pårørende til misbrug? *

 
 
Bor du i Hovedstaden? *

 
 
Er du medlem af foreningen ?

Ønsker du blive medlem?

Det er gratis at være medlem til og med næste generalforsamling, hvor kontingentet bliver

Medlemsfordele er blandt andet:

Vi udsender nyhedsmail om foreningens tilbud hvert kvartal
Medlemmer prioriteres i ansøgninger ved uddeles af støtte
Medlemmer kan få bevilget 8 x samtaler i vores individuelle samtaleforløb.
Biografarrangementer kan tilmeldes gratis som medlem.
Foredragsaftener kan tilmelde gratis som medlem.
Pårørendegrupper tilbydes kun til pårørende, der er medlem.
Julehjælp i december 2023 vil kunne søges af medlemmer

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mange tak for din interesse!

Akutrådgivningen

​Akutrådgivningen tilbyder gratis, anonyme og landsdækkende samtaler med pårørende til misbrugsramte samt individer over 18 år med et misbrug. 

Læs mere

​Man - tir: 15.00 - 18.00

​Ons - fre: 18.00 - 21.00

​Hvad er Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Pårørende Netværket er en social frivillig rådgivningsorganisation, der henvender sig til familier, som er berørt af afhængighed. 

Foreningen arbejder for at skabe bedre vilkår for sin målgruppe, gennem frivillig akutrådgivning, individuelle samtaleforløb og afvikling af projekter, såsom landsdækkende julehjælp, arrangementer og pårørendefællesskaber. 

Åbningstider​

Mandag – tirsdag

15.00 – 18.00​

Onsdag  - Fredag

18.00 – 21.00​

Weekend og helligdage

lukket

Der tages for​behold for ændringer i åbningstiderne.

Kontaktoplysninger

Pårørende Netværket - Misbrugsportalen

Bagsværd Hovedgade 126, 2880 Bagsværd

Klik her for rutevejledning

Telefon rådgivning: 7090 9080

Telefon sekretariat: 7060 4446

E-mail: mail@misbrugsportalen.dk